MASHAQQATLARDA TOBLANGAN SHAYXZODA - Yo’ldosheva Farangiz Sayfiddin qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada ikki xalqning adabiyot merosiga o’zining asarlari bilan munosib hissa qo’sha olgan atoqli shoir va dramaturg Maqsud Shayxzodaning mashaqqatlarda toblangan ibratli hayot yo’li haqida ma’lumotlar beriladi.