KURKUMIN (CURCUMA LONGA)! O‘SIMLIGINING FOYDALI XUSUSIYATLARI VA YETISHTIRISH TEXNOLOGIYASI - Ahmedova Iroda Asliddin qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Anatatsiya: Zanjabildoshlar oilasiga mansub ildizpoyali ko‘p yillik o‘simlik (Curcuma longa) haqida va uning xalq xoʻjaligidagi ahamiyati, tibbiyot va oziq-ovqat hamda sanoatda foydalanishi, yetishtirish texnologiyasi haqida ma’lumotlar bayon etilgan.