LOTIN TILI MODULIDA SANOQ VA TARTIB SONLARNING QO’LLANILISH JIHATLARI - Xafizova Muxarram Nematilloyevna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada lotin tilidagi son so’z turkumi va uning turkumlari haqida so’z yuritiladi. Tibbiyotda sanoq va tartib sonlarning qo’llanilish jihatlari, yunoncha son old qo’shimchalarining ishlatilishining ahamiyati yoritiladi