O’ZBEK ROMANCHILIGINING ASOSCHISI - Ibragimov Samandar Jumanazar o'g'li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada buyuk jadid Abdulla Qodiriy ijodi va milliy ruh masalasi ko’rib chiqiladi. Xususan uning eng mashhur romani bo’lmish “O‘tkan kunlar” romani qahramonlarining o‘ziga xosligi ilmiy muhokama qilinadi.