MAGNIT MAYDON INDUKSIYASI. MAGNIT MAYDONI HOSIL QILISH - Xasanova Mavjuda Esanovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada magnit maydon induksiya va magnit maydon hosil qilish haqida bayon qilinadi.