TA’LIM MUASSALARIDA STEAM TA’LIM YONDASHUVI ASOSIDA O’QUV-TARBIYA JARAYONINI TASHKIL ETISH - Qo’ldosheva Munavvar (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada STEAMda ta’lim tizimi nima va uning vazifalari nima, ta’lim jarayonlarida tadbiq etish haqida ma’lumot beriladi. Davomida esa dastlabki STEAM tizimining joriy etish yuzasidan fikr bildirilgan.