ЧЕТ ТИЛЛАРНИ ЎРГАТИШДА “ФАСЛЛАР” ТЕХНОЛОГИЯСИДАН ФОЙДАЛАНИШ - Рахмонқулова Дилшода Муродқўзиевна (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Аннотатция. Мазкур мақола немис тилида ҳарбий терминлар ўргатишда интерфаол усуллардан фойдаланиш ва ушбу усулларнинг ҳарбий терминларни ўргатишдаги ўрни, аҳамиятини кўрсатиб беришга бағишланган. Курсантларимизга немис тилида ҳарбий терминлар ўрганишда, қатор қийинчиликларга дуч келадилар. Шунинг учун ҳам, мазкур мақолада немис тилида ҳарбий терминларни ўргатишда осон ва эсда қолиш учун қулай бўлган интерфаол усуллар келтирилган .