YO`L HARAKATI QOIDALARIDA JARIMALARNING OSHIRILISHI - Soliha Nosirova Murodjon qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. So'nggi yillarda dunyo bo'ylab yo'l harakati qoidabuzarliklari uchun jarimalarning ko'payishi kuzatilmoqda. Ushbu maqola bunday choralarning yo'l harakati xavfsizligi, muvofiqlik va ijtimoiy xulq-atvorga ta'sirini tahlil qilishga qaratilgan. Adabiyotlarni ko'rib chiqish, statistik tahlil va sifatli tushunchalar orqali biz yo'l harakati qoidalarida yuqori jarimalarning ko'p qirrali oqibatlarini o'rganamiz.