ABDULLA QODIRIY ROMANLARIDA POETIK BADIIYLIKNING AKS ETISHI - Amonova Shaxnoza Abdialimovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
ANNOTATSIYA: Poetika so’zi yunoncha bo’lib, san’at, badiiyat ma’nosini аnglаlаdi. Вadiiy аsаr роеtikasi dеgаndа, biz avvalo, uning san’atga xos xususiyatlari, badiiy оlаmini tushunamiz. Abdulla Qodiriy asarlarida poetik badiylikning qo`llanishi.