OGAHIY SHE’RIYATIDA MIFOLOGIK OBRAZLAR - Kazakboyeva Parvina Alisher qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Ogahiy lirikasidagi mifologik obrazlarning badiiy tahlili va ularning o ‘zbek mumtoz she’riyatida ko‘chma ma’noda qo‘llanishi yoritib berilgan.