RIVOJLANGAN OʻRTA ASRLARDA MUQADDAS RIM IMPERIYASINING IJTIMOIY SIYOSIY IQTISODIY AHVOLI - Butayev Mehruzbek Bekmurod o’g’li; Boboqulov Mahmud Juma oʻgʻli (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada Muqaddas Rim imperiyasi tashkil etilishi, Shtaufenlar sulolasining hokimiyat tepasiga kelishi, Salib yurishlarida Muqaddas Rim imperiyasining ishtiroki hamda Bogemiya qirolligi haqida ma'lumot berilgan.