BRIGHT REPRESENTATIVES OF JADISM - Kenjayeva Sayyora Xudaybergenovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya:Maqolada jadidlarning ijtimoiy-siyosiy ta'lim harakati rivojlanishining asosiy tendentsiyalari, xususan, 19-asr oxiri -20-asr boshlari mutafakkirlari ma'naviyati, axloqi, madaniyati, tarbiyasi haqidagi qarashlarning evolyutsiyasi ko'rib chiqilgan.