ZATOR TAYYORLASHNING ZAMONAVIY TEXNOLOGIYASI. - Ismatova SH.N,; Sultonova O.I, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Pivo olish uchun eng avvalo sharbat tayyorlanadi. Sharbat zatordan tayyorlanadi. Zator bu maydalangan solod bilan suv aralashmasi. Zator haroratini bir necha bosqichda o’zgartirib undan sharbat tayyorlanadi. Zator haroratini bir necha “osqichda o’zgartirib qizdirish jarayoniga zatiraniya yoki qandlashtirish deyiladi.