BANK XIZMATLARI RAQOBATBARDOSHLIGINI OSHIRISH YOʻLLARI. - Bozorov Azizbek Xusniddin o’g’li; Zufarova Gulmira (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Anontatsiya: Bank xizmatlari sohasida yangi texnologiyalar va innovatsiyalar, masalan, mobil ilovalar, internet banking, va boshqa avtomatlashtirilgan xizmatlar kiritish orqali raqobatbardoshlikni oshirish mumkinligi haqida va banklar, boshqa tijorat tashkilotlari, fintexlar, va boshqa hamkorlar bilan birgalikda ishlash orqali xizmatlarini kengaytirish haqida yozildi.