QATAG‘ONLIK VA JAMOALASHTIRISH SIYOSATI VA UNING FOJIAVIY OQIBATLARI - Nuriddinov Muhriddin (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: biz ushbu maqolada mustbid davrida qatag‘onlashtirish va quloqshatirish siyosati uning aholi o‘rtasidagi keltirib chiqargan qo‘rquvi va assosiz ayiblangan o‘zbek millati faxrlari to‘g‘risida so‘z yuritamiz.