YAPONIYA - Nuriddinov Muhriddin (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada biz Yaponiya davlati tarixi uning joylashuvi kelib chiqishi qonunlari va uning xalqi tomonidan asrlar davomida shakillanib kelgan madaniyati haqda suxbatlashamiz. Ushbu suxbat davomida siz juda qiziqarli ma'lumotlarga duch kelishingiz mumkin.