BOSHQARUV TIZIMIDA RAHBARNING O'RNI VA ROLI - Nuriddinov Muhriddin (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annatatsiya: biz ushbu maqolada boshqaruv tizimidagi raxbarning o‘z xodimlariga nisbatan pazitsiyasi va uning olib boradigan ish uslubi togirisida gaplashamiz. Boshqaruv jarayonlarini tashkil etish uslublari va holatlari bo‘yicha kerakli ma‘lumotlarga ega bo‘lamiz.