RAHBAR PSIXOLOGIYASINING ZAMONAVIY KOMPONENTLARI - Ashurov Mirsaid Nurbek oʻgʻli (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqola raxbar psixologiyasi haqida, raxbarning ish yuritish mobaynida hodimlar bilan munosabatlari hamda ular bilan ishlashdagi zamonaviy metodlardan foydalangan holda ish yuritish. Har bir hodimning ishga yondashishi zamonaviy raxbarning ish bilan munosabati haqida soʻz yuritiladi hamda taxlil qilinadi.