SERBIYA RESPUBLIKASI - Toshmirzayev Mahmud (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqola orqali biz Serbiya davlati aholisi dini talimi ijtimoiy holatlari iqtisodi va turli urf odatlari haqda tanishib olamiz. Bu davlat aholisining madaniy merosi va ulkan qadryatlari bilan bevosita aloqodorlik harakatlarini amalga oshiramiz.