NAVOIY VILOYATI SENTOP QISHLOG’I - Qoraboyev Azizbek Raxmatillo o’g’li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Bu maqola yurtimizning eng ko’rkam yerlaridan biri bo’lmish Sentop qishlog’i va uning tabiati haqida. Mazkur ma’lumotlar orqali yurtimizga tashrif buyurmoqchi bo’lgan sayyohlarning e’tiborini ajib tog’lar orasidagi bahavo yerga qaratmoqchimiz!