BOSHLANGʻICH TAʼLIMDA TAʼLIM VA TARBIYA USULLARI - Sharipova Guzal Sodiqovna; Shayvaliyeva Gulobza Nodirxon qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotasiya: Ushbu maqolada boshlangʻich taʼlimda taʼlim va tarbiya usullari, milliy pedagogikamizning tez suratlarda taraqqiy etishida, bola taʼlim tarbiyasiga alohida eʼtibor hamda ta'lim tarbiya masalasi boyicha mutafakkir, yozuvchi va olimlarning bizgacha qoldirgan merosi haqida bayon etilgan