HALOL RIZQ TOPISH - Xabibullayev Asilbekning O'rinboy oʻgʻli (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolamda halollik, halol rizq topish, halol kasbining obod va farovon turmushga erishishdagi tutgan o'rni va ahamiyati, halollikning shaxs va jamiyat hayotiga bo'lgan ijobiy ta'siri, rizqimiz halol bo'lishi uchun, jamiyatimiz a'zolari orasida ahillik va inoqlik mavjud bo'lishi uchun kasb hunarimizga e'tibor qaratish va rioya rioya qilish lozim bo'lgan o'ziga hos axloqiy odoblar to'g'risida ham so'z boradi