PROFESSIONAL TA’LIMDA JISMONIY TARBIYA DARSLARINI TASHKIL ETISH SHARTLARI - Izzatullayev Shahzod (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada jismoniy tarbiya darslarini tashkil etish shartlari borasida ma’lumotlar keltirilgan. Jismoniy tarbiya va jismoniy madaniyat jarayonini boshqaradigan, inson vujudiga, jismoniy o`sishga ta`sir qiladigan tabiat qonunlari jismoniy tarbiya nazariyasi va uslubiyotida printsip-tamoyil nomini olgan.