TABIIY FANLAR VA TABIATSHUNOSLIK FANING RIVOJLANISHI.FANNI O’QUVCHILARGA TUSHUNTIRISH VA TABIATNI ASRASH BO’YICHA YO’NALISH BERISH. - Fazliddinova Shahruza Maxsudovna; Matlibova Nilufar Xamid qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
ANOTATSIYA: Ushbu maqola tabiiy fanlar va tabiatshunoslik fanlar nima.Fanning rivojlanishiga hissa qoʻshgan olimlar.Olimlarning tadqiqot ishlari haqida soʻz boradi.Tabiiy fanlarni o’qitish va ularni o’quvchilarga o’rgatishni o’rganib chiqishdan iboratdir.