KIMYO VA BIOLOGIYA FANLARINI O’QITISHNING SAMARALI METODLARI - Ibroximova Gulnora Aminovna; Mamatova Dilfuza Mamatqulovna; Saminjonov Sirojiddin Xusanboy o’g’li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kimyo va biologiya fanlarining ahamiyati va ularni o’qitish usullari yoritib berilgan. Kimyo va biologiya fanlarini o’qitishda mavzuga mos metodlarni qo’llash orqali darsni tashkil e’tishga e’tibor berilgan