УЗУМНИНГ ОҚ КИШМИШ НАВИ ҲОСИЛДОРЛИГИ ВА ҲОСИЛ СИФАТИГА ЎСТИРУВЧИ МОДДАЛАР ҲАМДА МИКРОЭЛЕМЕНТЛАРНИНГ ТАЪСИРИ - Маҳмадиёров Фаррух Шомурот ўғли (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Аннотация: Ушбу мақолада узумнинг оқ кишмиш навининг ўсиши, ривожланиши, ҳосилдорлиги ва ҳосил сифатига ўстирувчи моддалар ҳамда микроэлементларнинг таъсири ҳақида маълумотлар келтирилган.