TURLI USULLAR YORDAMIDA POMIDOR KUYASI BILAN ZARARLANISHNING OLDINI OLISH VA HOSILNI SAQLAB QOLISHDA MUHIM TAVSIYALAR - Aslamov Dilshod Baxtiyorovich; Abdullayev Azizbek Abduvali o’g’li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotation: In this article on the control of tomato month morphological signs of the disease, damage properties, chemical and biological control against it programs are shown.