GENDER TENGLIK VA JAMIYATDA XOTIN-QIZLARNING O‘RNI HAQIDA - Ikramova Feruza Xayrullayevna; Sanjarova Marjona Sanjar qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ayollarning jamiyatdagi o‘rni, ayol tadbirkorlarga imkoniyatlarning kengaytirilishi, ayollar va erkaklar huquqlari tengligini ta’minlash masalalari, xotin-qizlarga zarur shart-sharoit va imkoniyatlar yaratish, davlatimizning bu masalani qo‘llab-quvvatlashi borasidagi mavjud qonunlari va boshqa me’yoriy hujjatlari tahlili qisqacha bayon etilgan.