MAQSUD SHAYXZODA UMR YO’LI VA SO’NMAS ASARLARI - Ikramova Feruza Xayrullayevna; Sanjarova Marjona Sanjar qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mashhur shoir Maqsud Shayxzoda umri davomida sermazmun va sermahsul ijod qilgan shoir sifatida ozarbayjon va o’zbek adabiyotida o’zing o’lmas asarlari bilan xalqimiz qalbidan joy oldi.Maqsud Shayxzoda asarlari shu kung qadara ko’plab kitobxonlar tomonidan sevib o’qilib kelinmoqda.Hozirgi kunda ko’plab joylarga Maqsud Shayxzoda nomi berilgan. Uning nomiga “Maqsud Shayxzoda maxsus stipendiyasi”, medal ham ta’sis etilgan.