TURIZM DUNYO XALQLARINI BIR-BIRIGA BOG’LOVCHI MUHIM VOSITA - Olimjonova Umida (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Sayyoramizda har yili millionlab insonlar o’zga mamlakatlarga sayohatga otlanishadi. Turistlar xorijiy mamlakat, u yerda yashayotgn xalqlarning urf-odatlari, an‘analari, madaniyati va ma‘rifati, tarixi va tabiatidan voqif bo’ladi, go’zal maskanlarida bo’lib zavqlanadi.