TALABALARINING SPORT TRENIROVKALARI, SOG‘LOMLASHTIRISH MASHG‘ULOTLARI - Kurbanov Elyor Ermamatovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Sport bilan shug’ullanishning dastlabki bosqichlarida trenirovka mashg’ulotlari umumiy tayyorgarlik tipida o‘tkazilishi, tanlangan sport turiga oid amaliy malakalar o’zining yorqin ifodasini topmasligi katta sport natijalarining istiqboli (kelajagi) hali oldinda ekanligi, unga uzoq muddatli tizimli maqsadli mehnat, zo‘r ishtiyoq, intilish orqali erishish mumkinligi sport murabbiyi va shug’ullanuvchi, ayniqsa, o’quvchi sportchi ongida turg’un o‘rin egallashi lozim.