SHAHAR YO‘LLARINING HARAKAT YO‘NALISHIDA AVTOBUSLARNING HARAKAT XAVFSIZLIGIGA TA’SIRINI BAHOLASH - Abdullayeva Olimaxon Mansurovna, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu maqolada, hozirgi kunda avtomobil sanoatining rivojlanganligi hamda shahar yo‘llarining harakat yo‘nalishida avtobuslarning harakat xavfsizligiga ta’sirini baholash haqida ma’lumotlar keltirilgan.