LIVAN KEDIR (CEDURUS LIBANI) DARAXTI VA UNING FOYDALI XUSUSIYATLARI - M.G.Maxsudova; T.E.Usmanova; T.E.Usmanova; M.A.Karimov (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Livan kedir (cedurus libani) qarag‘aydoshlar oilasiga mansub va doimiy ravishda yashil tusda bo‘luvchi, ignabargli juda sekin o‘suvchi qadimiy daraxtlardan biri bo‘lib hisoblanadi.