TA‘LIM JARAYONIDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARNING O’RNI - Komilov Murodjon Baxodirovich; Rashidov Shoyatbek Abdullajon oʻgʻli (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta‘lim jarayonida axborot texnologiyalarning o‘rni ularning hozirgi vaqtdagi ahamiyati haqida ma‘lumotlar beriladi.