TEMURIYLAR DAVRIGA OID MEMORIY OBIDALAR - Sharipova Durdona (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya :Ushbu maqolada temuriylar davri memorchiligining o’ziga xos xususiyati, qurilish uslubi hamda hozirgi kunda tutgan o’rni haqida so’z yuritiladi.