RUBOB PRIMA CHOLG’USINI O'RGANISH VA DARS O’TISH METODIKASI - Amonova Munisa.; M. Xo’jageldiyeva (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annatatsiya: Maqolada rubob prima cholg’usining kelib chiqishi[yaratilishi] tarixi,oilasi,tuzilishi, shakli, diapazoni, ijrochilik xolati, pozitsiya va applikatura, tovush hosil qilish va boshqarish, ijrochilik mahoratini takomillashtirish, cholg’u ustozlari va cholg’uda dars o’tish medotikasi haqida so’z boradi.