MAHSULDOR TALABA YOXUD O’RGANUVCHI UCHUN FOYDALI MASLAHATLAR - Umarova Dilshoda (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Hozirgi rivojlangan davrda o'sib kelayotgan yosh avlod bilim olishga targ'ib qilinmoqda. Bu esa,tabiiyki, ularning bilimga bo'lgan talabini oshiradi. Ammo, shu o'rinda bilim olishda muammoga duch keladiganlar yoki samarali bo‘la olmayotgan bilim izlovchilar ham kam emas. Bugungi maqolada, bilim oluvchilar duch keladigan bir qancha masalalarga to'xtalmoqchiman va ularga, o‘rganganlarimdan kelib chiqib, foydali yechimlar va maslahatlar berib o‘tmoqchiman.