JINOYAT NATIJASIDA YETKAZILGAN MULKIY ZIYONNI QOPLASH - Xudaynazarova Uldaulet Muratovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada jinoyat natijasida yetkazilgan ziyonni qoplash tushunchasi va turlari, uni qoplashning protsessual tartibi va shartlari, fuqaroviy da’vo tushunchasi va predmeti, fuqaroviy da’vo qo‘zg‘atishning huquqiy oqibatlari, mulkiy ziyon subyektlari va predmeti to‘g‘risida zaruriy ma’lumotlar va fikrlar bayon qilingan.