PORLANDSEMENT TEXNOLOGIYASI - B.A. Komilov,; J.Sh. Rabbimov, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Aralashma tarkibiga kiradigan materiallar maydalab tuyilsa, xomashyo aralashrnasi tarkibidagi oksidlar kuydirilayotganda o'zaro yaxshi ta'sirlashadi. Xomashyo iloji boricha maydalab tuyilsa, u kuydirilayotganda klinkerda ta'sir etishmay qolgan moddalar deyarli bo'lmaydi.