ANATOMIK TERMINOLOGIYA BO’LIMIDA LOTIN TILI SIFATLARINING MA’NO JIHATLARI - Xafizova Muharram Nematilloyevna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada lotin tilidagi sifat so’z turkumi va uning grammatik kategoriyalari: guruhlari va darajalarining yasalishi haqida so’z yuritiladi. Sifatlarning ma’no jihatdan turlari misollar orqali beriladi.