QUDUQLARDAN OLINGAN MA’LUMOTLAR BO‘YISHA GEOLOGIK QIRQIMLAR TUZISH - J.Sh. Rabbimov; T.T. Temirov (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Geologik qirqimlarning masshtabi odatda geologik xarita yoki tuzilmalar xaritasining masshtabiga qarab tanlanadi. Agar xaritaning masshtabi juda kichik va qirqimda uyumning har xil xususiyatlarini mufassal yoritib berish kerak bo‘lsa, u holda qirqim kattaroq masshtabda tuziladi.