O’ZBEK TILINI O’QITISH BUGUNGI KUNDAGI ZAMONAVIY METODLARI - Gulmira Shamsiyeva Muhiddin qizi, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim texnologiyalarining ta’lim sohasiga xususan, o’zbek tilini o’qitishdagi ahamiyati, zamonaviy o’zbek tili va adabiyoti o’qituvchisi uchun xos axborot asri sharoitida pedagogik jarayonni samarali tashkil etish uchun zarur ko‘nikmalarni, ijodiy va texnologik madaniyatni shakllantirishdan iborat.