AXBOROT TEXNOLOGIYALARI BUGUNGI KUN TALABI - Isakova Nilufar Jabborovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu maqolada yoshlarning ongida axborot texnologiyalarining o’rni hamda uning boshqa tarmoqlarining maqsad va vazifalari haqida fikr bildirilgan. Shuningdek, oliy ta’limning asosiy vazifalaridan biri yosh avlodga axborot madaniyatini va uning mafkuraviy darajasini har tomonlama yaxshilash to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.