KOMPYUTER TARMOQLARI VA TIZIMLARINI SOZLASH, BOSHQARISH I VA KOMPYUTER TIZIMLARNING IMKONIYATLARI - Baxronova Gulira'no (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu maqolada talabalarning kompyuter qurilmalari bilan ishlash ko’nikmalari va uning ahamiyati haqida so’z boradi. Bugungi kun axborot asri bo’lgani uchun har bir talaba kompyuter qurilmalari bilan ishlay olishi lozim. Bugungi kungi talaba kelajakdagi kadr hisoblanadi va bugungi kun talabalari zamon bilan hamnafas bo’lishlari darkor. Zamonaviy O'zbekistonda mutaxassislar tayyorlash sifatini oshirish tizimini isloh qilish muammosi tobora o'tkirlashib bormoqda, bu esa davlatning bozor munosabatlariga kirib kelishi natijasida yuzaga keladigan yangi ijtimoiy ehtiyojlar bilan bog'liq.