MOBIL ILOVA TURLARI - Jo’rayeva Gulyora Umid qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o’quvchilarning dasturlash ko’nikmalariga bo’lgan ko’nikmalarini shakllantirilib mobil ilova tushunchasi, mobil ilovalarni yaratish va undan foydalanish, mobil ilovaning turlari, grafik dizayn, sanoat dizayn, web-server, HTML (Hypertext Markup Language) tili, Elektron tijorat haqida bayon qilingan.