INGLIZ TILINI O’QITISHDA TURLI XIL METODLAR, ULARNING AHAMIYATI HAMDA FOYDALANISH SHARTLARI - Suvanova Oydin (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola ingliz tilini yosh o’quvchilarga chuqurlashtirib o’rgatishdagi turli xil metodlarni hamda ularning darslar davomidagi ahamiyatini qamrab olgan holda to’gri va maqsadli foydalanish usullarini ko’rsatib beradi.