MAKTABGACHA TA'LIM TASHKILOTLARIDA BOLALARNI SAVODXONLIKKA ÔRGATISHDA ÔYINLARNING AHAMIYAT - Miyliyeva Gavhar Otamurodovna, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya : Ushbu maqolada Maktabgacha ta`lim tashkilotlarda bolaga yo`naltirilgan ta`limni amalga oshirishda o`yinning o`ziga xosligi va afzalliklari to`la yoritilgan bo`lib, aynan maktabgacha ta`lim sohasi hodimlariga bir qator yangiliklarni ochib berishga hizmat qiladi.