JINOYAT PROTSESSIDA O‘Z MANFAATLARINI HIMOYA QILADIGAN SHAXSLAR. HIMOYACHILAR VA VAKILLARNING JINOYAT PROTSESSIDA ISHTIROK ETISH TARTIBI - Xudaynazarova Uldaulet Muratovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada jinoyat protsessida o‘z manfaatlarini himoya qiladigan shaxslar, ularning huquq va erkinliklari himoyasi, gumon qilinuvchi, ayblanuvchi, sudlanuvchi haqida umumiy tuchunchalar va ularning ishda ishtirok etish tartibi, ular haqida davlatimiz va xalqaro hujjatlarda mustahkamlangan qoidalar, himoyachi va vakillar haqida asosiy tushunchalar va ularning ishda ishtirok etish tartibi va qoidalari bayon qilingan.