FUQAROLIK PROTSESSUAL HUQUQIDA UCHINCHI SHAXSLAR TUSHUNCHASI - Xudaynazarova Uldaulet Muratovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada fuqarolik protsessual huquqida uchinchi shaxslar tushunchasi, ahamiyati, uchinchi shaxslar haqida qonun hujjatlarda belgilangan qoidalar, ishda ishtirok etuvchi uchunchi shaxslar haqida olimlarning nazariyalari, uchunchi shaxslarning turlari va ularning protsessual harakatlarda qatnashish tartiblari bayon qilingan.