FUQAROLIK HUQUQIDA DA’VO TUSHUNCHASI - Xudaynazarova Uldaulet Muratovna, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada odil sudlov sohasida olib borilayotgan islohotlar, fuqarolarning sud orqali himoya qilish huquqlarining asoslari, sudda da’vo tartibida ko‘riladigan ishlar, davo tushunchasi, elementlari va turlari, da’voga bo‘lgan huquq va da’vo qo‘zg‘atish huquqi haqida asosiy tushunchalar bayon qilingan.